top of page
IMG_9197.jpg

Bestuur 2022-2023

Als bestuur is het onze taak de studenten te verbinden met de school, de docenten, de studie en de stad! Door een combinatie van verschillende activiteiten op zowel educatief, sportief als sociaal gebied gaan we dit proberen waar te maken. Verder vinden we de input van jullie, de studenten, ontzettend belangrijk! Naast ons lokaal TF1.220 staat daarom een ideeënbus, schroom niet om je creatieve mind los te laten gaan en gooi er een idee in. Wij gaan er naar kijken en bespreken of het mogelijk is!

 

Wij zijn het 8e bestuur van Studie Vereniging Corpus. Van links naar rechts op de foto: Yulia van Kampen Smits en Kilian Boessen

Lees verder

Yulia van Kampen-Smits

Hoi allemaal,
Ik ben Yulia, voor het tweede jaar secretaris van Corpus. Naast mijn bezigheden binnen het bestuur, studeer ik logopedie en zit ik inmiddels al in mijn derde jaar. Ik hoop er samen met mijn medebestuursleden en de leden er een leuk studiejaar van te maken en wie weet tot snel op school of een andere leuke Corpusactiviteit!

WhatsApp Image 2022-01-18 at 18.37.44.jpeg

Kilian Boessen

Voor het tweede jaar penningmeester binnen Corpus, hiermee probeer ik Corpus financieel gezond te houden en samen met mijn mede bestuursleden ervoor te zorgend at iedereen mee kan doen, dat is voor mij het belangrijkste.

Ik zet me in voor iedereen, met een speciale plek voor LGBTQIA+ binnen Fontys en Eindhoven. Verder ben ik actief binnen mijn opleiding MBRT als OC-lid en binnen GroenLinks. 

IMG_9197.jpg

Bestuur 2022-2023

We gaan Corpus groter maken dan ooit!

  • Instagram
bottom of page