top of page

do 14 dec

|

Eindhoven

Lezing Physiotutors

Ben jij klaar om de fundamenten van de moderne fysiotherapie te omarmen? Wil je leren van de besten en de meest voorkomende valkuilen in het vak vermijden? Zo ja, dan is deze kans voor jou! Physiotutors neemt je mee op een inspirerende reis door de wereld van fysiotherapie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lezing Physiotutors
Lezing Physiotutors

Tijd en locatie

14 dec 2023, 15:00

Eindhoven, Rachelsmolen, 5612 Eindhoven, Nederland

Gasten

Over het evenement

Op 30 november (onder voorbehoud) komt Physiotutors naar Fontys Eindhoven om je mee te nemen op een inspirerende reis door de wereld van fysiotherapie. Deze lezing belicht de TOP 5 meest gemaakte fouten in ons vakgebied en biedt concrete oplossingen om ze te vermijden. Mis dit niet!

🌐 **Fout 1: Geen Evidentie** 🌐

- Ontdek waarom evidentie de hoeksteen is van effectieve fysiotherapie. Leer wat evidence-based practice echt betekent en hoe je patiënten de best mogelijke zorg kunt bieden.

💪 **Fout 2: Focus op Korte Termijn Succes** 💪

- Leer waarom het bouwen van een solide basis voor herstel belangrijker is dan snel resultaat. Ontdek hoe je duurzame vooruitgang kunt boeken voor je patiënten.

🧠 **Fout 3: Dingen te Ingewikkeld Maken** 🧠

- Begrijp waarom simpel niet slecht betekent. Leer hoe je complexe concepten eenvoudig kunt uitleggen aan je patiënten.

🏋️‍♀️ **Fout 4: Patiënten Onderbelasten** 🏋️‍♂️

- Ontdek waarom het vinden van de juiste balans tussen belasting en belastbaarheid essentieel is voor effectieve behandelingen. Leer hoe je je patiënten op de juiste manier kunt uitdagen voor optimale resultaten.

🗣 **Fout 5: Niet op Onze Taal Letten** 🗣

- Begrijp waarom communicatie in de juiste toon en taal belangrijk is. Leer hoe je je patiënten kunt betrekken en motiveren met de kracht van woorden.

Physiotutors zullen deze fouten gedetailleerd toelichten en je voorzien van praktische tips en inzichten.

Mis deze kans niet om jezelf te verbeteren en de start van je carrière in de fysiotherapie naar een hoger niveau te tillen. Kom en sluit je aan bij ons op [datum] bij Fontys Eindhoven voor een onvergetelijke lezing door Physiotutors!

Binnenkort meer!!!

Tickets

  • Ticket lezing Physiotutors

    Van € 1,00 tot € 2,50
    Uitverkocht
    • € 1,00
    • € 2,50

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page