top of page
educie.jpeg

EduCie 2019 - 2020

Van links naar rechts: 

Keny: Hey! Ik ben Keny, 18 jaar en een tweedejaars student MBRT. Dit jaar ben ik de commissaris van de EduCie en daarmee hoop ik samen met de rest verschillende leerzame en interessante gastcolleges of workshops te gaan organiseren. Ik vind het erg leuk om medestudenten een andere manier van leren aan te bieden, waar we ook zeker van kunnen leren. Dus hopelijk tot snel tijdens een van onze activiteiten! 

Jette: Hoi ik ben Jette, 25 jaar, 2e jaars student MBRT en inmiddels al weer 7 jaar woonachtig in het gezellige Eindhoven. Binnen de EduCie vervul ik de rol van voorzitter. Ik hoop er samen met de meiden een succes van te kunnen maken, waarbij we mooie en interessante activiteiten kunnen opzetten voor onze medestudenten!

Daniek: Mijn naam is Daniek en ik zit in het 1e jaar van de opleiding MBRT. Ik ben dit jaar secretaris van de educatiecommissie. Ik hoop dat wij dit jaar als commissie veel leuke en leerzame workshops/gastcolleges voor jullie kunnen organiseren.

Janneke: Hoi, ik ben Janneke. Ik ben zeventien jaar oud en zit nu in het eerste jaar van de opleiding MBRT. Ik ben dit jaar de penningmeester van de Educie en hoop dat wij leuke activiteiten voor jullie organiseren!

Lonneke: Hi! Ik ben Lonneke en ben tweede jaars student MBRT! Ik maak dit jaar deel uit van de EduCie. Ik vind het leuk om activiteiten te organiseren omdat je zo op een andere manier dan normaal, kennis op kan doen!

Femke: Hey allemaal, ik ben Femke en ik zit op dit moment in het tweede jaar van de opleiding MBRT. Ik zit dit jaar in de educatiecommissie omdat ik het erg leuk vind om dingen te organiseren. Ik hoop dat we dit jaar veel leuke en interessante activiteiten voor jullie kunnen opzetten!

bottom of page