top of page
feescie.jpeg

FeesCie 2019-2020

Claudia

Dit is mijn tweede jaar in de feescie, en dit jaar is het als voorzitter mijn taak om in de gaten te houden of alles wat er gedaan en geregeld moet worden op tijd gebeurt, zodat alles op rolletjes loopt en we jullie dus de leukste feestervaringen kunnen geven! Verder ben ik tweedejaars student fysiotherapie, hou ik ervan om te dansen en vind ik het natuurlijk ontzettend leuk om feestjes te vieren! Als je me tegenkomt op een van onze feesten, tik me aan! Ik ben altijd in voor een praatje ;)

 

Bart

Hey allemaal, ik ben Bart en ik ben dit jaar de penningmeester van de feescie. Binnen feescie zorg ik er voor dat alle geldzaken goed op orde zijn en dat al het bier betaald is. Ik ben hiernaast 2de jaars fysiotherapie student en ik volleybal bij Tamar.

 

Bram

Hee, mijn naam is Bram. Ik drum in een band en een orkest. Verder ben ik zondagochtend te vinden op het voetbalveld. Ik voel me met 5 jaar horeca enorm thuis bij Feescie en hoop er een mooi jaar van te maken.

 

Kyra

Als secretaris van de feescie zorg ik ervoor dat alle vergaderingen bij worden gehouden, en zou ik ervoor dat de agenda altijd op orde is. Daarnaast studeer ik net als de rest van de feescie, fysiotherapie. Ik vind het erg leuk om biertjes te drinken en ben ik ook nog eens op het rugbyveld te vinden! 

Uiteindelijk hoop ik op nog vele leuke en gezellige feesten met jullie te kunnen organiseren!

bottom of page