top of page
WhatsApp Image 2019-11-10 at 23.01.58.jp

SportCie 2019 - 2020

Van links naar rechts: Tim, Lana, Maaike en Tom

Tim: Deze half-Griekse serieuze gast is doordeweeks te vinden op de tatami-matten, de gymzaal en sweekends staat hij af en toe op stratum voor een drankje en een babbeltje. Hij is dit jaar de Penningmeester van SportCie en zorgt ervoor dat niemand teveel betaald voor gezeligheid en om fit te blijven.

 

Lana: Als voorzitter wil ik natuurlijk de sportcie goed vertegenwoordigen, daarom sport ik heel graag. Mijn favoriete sport is skiën! In de winter ben ik dus regelmatig te vinden in de alpen. Momenteel studeer ik podotherapie en wil hierna ook nog verder met sport podotherapie.

Mijn doel is om iedereen te laten genieten van sport, leuke nieuwe ervaringen met elkaar mee te maken en vooral heel veel plezier te hebben tijdens alle activiteiten dit jaar.

Maaike: Ik studeer fysiotherapie en zit nu in mijn 2de jaar. Als secretaris houd ik alles bij op een vergadering en spring ik hier en daar bij waar nodig zal zijn. Zo blijven alle puntjes overzichtelijk na een vergadering. Zelf houd ik van een biertje en speel ik volleybal in het studenten sportcentrum. Het doel is dat de activiteiten goed verlopen en dat iedereen het naar hun zin heeft!

Tom: Als commissaris externe zaken van de sportcie zal ik mij inzetten voor de vereniging en zorgen dat er leuke activiteiten gepland kunnen worden. Ik hou van gezelligheid en daar hoort in de regel natuurlijk een biertje bij! Ik ben een groot fan van skiën en als ik nog wat tijd over heb spring ik zo nu en dan uit een vliegtuig om vervolgens 60 seconden later hopelijk aan een goed geopende parachute te hangen. Als Mens & Techniek student ben ik misschien in de minderheid maar dat zal de pret zeker niet drukken, mogen er nog vele volgen!

bottom of page